Чемпіонат Полтавської області по Кікбоксингу ВКА - вперше на офіційних змаганнях у нас 1 загальнокомандне місце !!! 21 золота медаль, 20 срібних і 11 бронзових! Спасибі всім спортсменам за відмінний виступ і велика подяка родичам за підтримку і допомогу! Це наша відповідь тим хто останнім часом ллє бруд на наш клуб, на наших спортсменів і на мене особисто! "Собаки гавкають, а караван іде!"
Закінчився спортивний 2020 рік. Всі спортсмени, які займаються в 12 школі, вже мають безліч нагород, але зупинимося на останньому турнірі - чемпіонаті Полтавської області з кікбоксингу ВКА. Єлизавета Черевань - відпрацювала весь турнір суддею і крім цього стала Чемпіонкою області, виконавши норматив 1 розряду! Лагода Євген в першому поєдинку отримав травму, але продовжив змагання і посів 2 місце в розділі "Лайт-контакт", а в розділі "Лоу-кік-лайт" став Чемпіоном! Черевань Богдан, Коваленко Матвій, Курилко Ганна став Чемпіонами в 2-х розділах, беручи участь у своїх перших змаганнях! Андрущенко Михайло лише в додатковому раунді в фіналі у впертій боротьбі поступився і зайняв 2-е місце! Хоменко Андрій виступав вперше і зайняв 2 і 3 місце в дуже складній ваговій категорії серед однолітків! Яковлєва Кіра вперше вийшовши на татамі в протистоянні з набагато більш досвідченими суперницями виграла дві бронзові медалі і виглядала дуже гідно! Пишаюся Вами! Окреме спасибі за підтримку і допомогу родичам спортсменів, педагогам і техперсоналу ЗОШ №12! Це наші спільні перемоги!
Завершуємо одночасно складний і дуже вдалий для нас 2020 спортивний рік! Всіх з наступаючими святами! Всім спортсменам і їхнім родичам бажаємо здоров'я і нових перемог в Новому 2021 році!
Під Новий рік спортсмени традиційно отримали від мене в подарунок календар на наступний рік! Всім спортсменам оформлені книжки / паспорта спортсмена! Фірмові келихи зі своїм ім'ям спортсмени наповнять напоями без газу під новорічною ялинкою і ляжуть відпочивати на фірмові клубні подушки! Всіх з новорічними святами і всього самого найкращого всім! P.S. Коли було обмерзання недавно то поламало гілки на сосні в нашому дворі і вирішили, щоб добру не пропадати створити новорічну обстановку!
Ось так дружно і весело батьки нашого клубу відзначають новорічні свята! Вручили грамоти членам батьківського комітету. Трохи в межах розумного порушили спортивний режим. Було круто!